Compatibele versies
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, cut in quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan cheese
30 min.
Ratatouille
40min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 Std. 50 Min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 godz. 35 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min.
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1h 50min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Green pancakes with ham and cheese
55min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Baked spinach and eggs
40min
Pulled pork with steamed buns
3h