Apparaten en accessoires
Orange couscous with steamed salmon
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
41 g
Calorieën
3204 kJ /
767 kcal
Vetten
45 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed cabbage and pork dumplings
1u. 35min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Geen beoordelingen
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1u.
Spelt and chicken salad
1u. 15min
Sicilian Prawn Salad
40min
Hummus
5min
Chicken with couscous and saffron
1u. 15min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1u. 35min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Energy smoothie
10min
Porridge with fresh fruit
15min
Fish tagine with tahini
1u. 15min