Apparaten en accessoires
Orange couscous with steamed salmon
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
41 g
Calorieën
3204 kJ /
767 kcal
Vetten
45 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bolognese
Geen beoordelingen
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Vegetable potato salad with chicken
1u. 15min
Chopped vegetable salad
10min
Chicken with red peppers
1u. 5min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2u. 40min
Seafood rice
1u. 15min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2u.
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Lentil and spinach soup
50min
Steamed fish with green mash
50min