Apparaten en accessoires
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2686.2 kJ /
642 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
119 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Africa
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Party popcorn
1u.
Lemonade
5min
Pistachio cheesecakes with mango
2u. 30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Tuna dip
15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3u. 30min
Fresh Chickpea Pasta
1u. 10min
Pinsa
29u.
Gazpacho
1u. 15min
Steamed Trout
20min
Russian salad
1u. 15min