Apparaten en accessoires
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2686.2 kJ /
642 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
119 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Africa
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sautéing Shrimp
Keine Bewertungen
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Green smoothie
10 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Sausage Mummies
1 Std. 10 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Chocolate chip cookies
50 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Tomato rice
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Creamy pea soup
40 Min
Smoothie
5 Min