Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)

Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    4
  • salt
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • grouper steak (approx. 4-6 pieces)
    800 g
  • cassava flour
    200 g
  • onions cut in pieces
    240 g
  • tomatoes cut in pieces
    450 g
  • vegetable oil
    40 g
  • water
    800 g
  • salt cod soaked and drained
    200 g
  • sweet potatoes cut in slices
    400 g
  • cassava root cut in slices
    400 g
  • bananas (approx. 240 g), cut in slices
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 2686.2 kJ / 642 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 119 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...