Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 701.1 mg
Alternatieve recepten
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Sauerkraut soup
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Asian-style fish fillets
30min
Crêpes
1h 15 min
Mint lemonade
5 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Ukrainian borscht
35 Min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 Min
Potted baby vegetables
6 Std. 15 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min