Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 701.1 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Polish crêpes
3 Std. 35 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Goulash soup
2h 35min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Bloody Maria
2h 45min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Semolina custard
20 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Poppy seed strudel
3h 15min