Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 701.1 mg
Alternatieve recepten
Far Breton with prunes
2 Std.
Poppy seed strudel
3h 15min
Baked pâté
3h
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Placki
40 min
Gougères
55min
Spaetzle
35 min
Ukrainian borscht
35 min
Grand Marnier® soufflé
1h
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min