Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 701.1 mg
Alternatieve recepten
Berry mousse
5 Std.
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5 Std. 50 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Fennel digestive
10 Min
Hot turmeric apple cider
20 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30 min
Warm cabbage dish
15 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Ukrainian borscht
35min
Savoury crêpes
45min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min