Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g cashews, dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)
- 180 g onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 50 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to serve
- 600 g beetroot, washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 2 apple, unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve
- 550 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 50 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- watercress, to serve (optional)
- kefir milk, to serve (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 821.8 kJ / 195.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 203 mg
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40 dk
Green goodness soup
10 dk
Carrot and coriander soup
30 dk
Zucchini soup
25 dk
Broccoli almond soup
30 dk
Thai green broccoli and spinach soup
25 dk
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 dk
Broccoli soup with sage oil
30 dk
Creamy capsicum and zucchini soup
40 dk
Mushroom soup
30 dk
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min