Apparaten en accessoires
Fermented beetroot and apple salsa
Voorbereiding. 10min
Totaal 72u.
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
13455 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1405 kJ /
334 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
35 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
44.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
'Quirky' Every day
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fig and apricot tea bread
1u. 30min
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Tomato ketchup
1u. 25min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Mayonnaise
5min
Sauerkraut
168u. 35min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Raw chocolate snaps
1u. 5min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Quick beetroot relish
40min