Fermented beetroot and apple salsa

Fermented beetroot and apple salsa

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 72u.
1 Total recipe

Ingrediënten

  • fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
    100 g
  • garlic cloves
    6 - 8
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters
    130 g
  • raw beetroot peeled and cut into halves
    130 g
  • tomatoes cut into cubes (1 cm)
    350 g
  • coriander seeds
    1 tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • lime juice
    110 g
  • salt
    1 ½ tbsp
  • filtered water
    70 g
  • filtered water as needed

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Total recipe

Natrium 13455 mg
Eiwitten 11.9 g
Calorieën 1405 kJ / 334 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 35 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 44.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...