Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
- 6 - 8 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 130 g Granny Smith apples, peeled, cored and cut into quarters
- 130 g raw beetroot, peeled and cut into halves
- 350 g tomatoes, cut into cubes (1 cm)
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp dried oregano
- 110 g lime juice
- 1 ½ tbsp salt
- 70 g filtered water
- filtered water, as needed
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1405 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 35 g
- Natrium
- 13455 mg
Alternatieve recepten
Coconut and beetroot balls
40min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Fermented beetroot dip
25 Std.
White bean dip with chimichurri
15min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Tomato ketchup
1h 10min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Quick beetroot relish
40min
Hommus
15min