Apparaten en accessoires
Fermented beetroot and apple salsa
Voorbereiding. 10min
Totaal 72u.
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
13455 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1405 kJ /
334 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
35 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
44.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
'Quirky' Every day
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Black tahini and beetroot hommus
1u. 10min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Savoury herb baked ricotta
2u. 40min
Carrot cake bliss balls
40min
Vegie crackers
12u. 10min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Hommus dip
5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Beetroot, feta and spinach quiche
1u. 40min
Smashed pea and bean dip
30min
Beetroot ketchup
1u. 15min
Falafel crackers
40min