Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp sesame seeds
- 30 g sunflower seeds
- 40 g raw cashew nuts
- 40 g hazelnuts, without skin
- 2 tsp sumac
- 1 tsp dried thyme
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 350 g freekeh
- 1000 g water
- 50 g red onion, thinly sliced, segments separated
- 1 tsp lemon juice
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 3 oranges (approx. 150 g), peeled and segmented, segments cut into halves
- 4 radishes (approx. 80 g), cut into halves and sliced
- 60 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g macadamia oil
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1739.3 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 237.2 mg
Alternatieve recepten
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Quinoa tabouli
12h 40 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Fresh fennel salad
10 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Hommus
15 min
Cypriot grain salad
45 min