Apparaten en accessoires
Hazelnut dukkah with fennel
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
25 portions
Ingrediënten
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
46 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
105.3 kJ /
25.1 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Almond shortcrust pastry
35min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Dessert dukkah
1u.
Berry and red wine trifle
4u. 50min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Star anise and pistachio kulfi
24u. 20min
Dukkah
25min
Quinoa ANZAC biscuits
1u.
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Falafel with beetroot hommus
20min