Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil, plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes, cut into quarters
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- 1 avocado, flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2926 kJ / 696.7 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 1425.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35 min
Lentil bolognese
30min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1hod. 50min
Butternut mac and cheese
45min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3u. 45min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min