Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil, plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes, cut into quarters
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- 1 avocado, flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2926 kJ / 696.7 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 1425.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Vegetable chilli
50min
Chilli chutney quesadillas
1h
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Satay noodle salad
35min
Mediterranean carrot fritters
1h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min