Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil, plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes, cut into quarters
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- 1 avocado, flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2926 kJ / 696.7 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 1425.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Fresh tomato tart
40 Min
Vegan walnut and black bean burger
4ωρ. 40 λεπτ.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Black bean enchiladas
1h 20min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Vegetable chilli
50min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min