Navajo fry bread with tomato bean salsa

Navajo fry bread with tomato bean salsa

4.2 18 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • self-raising flour plus extra for dusting
    300 g
  • buttermilk
    150 g
  • olive oil plus extra for shallow frying
    70 g
  • canned sweet corn kernels rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
    125 g
  • salt
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)
    2
  • ground cumin
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • tomatoes cut into quarters
    2
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • iceberg lettuce finely shredded
    ½
  • avocado flesh only, cut into bite-size pieces
    1
  • sour cream to serve
  • pickled jalapeño chillies to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1425.5 mg
Eiwitten 16.9 g
Calorieën 2926 kJ / 696.7 kcal
Vetten 35.3 g
Vezels 10.9 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraten 72.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...