Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 70 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 2 pinches sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 200 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g unsalted butter
- 140 g spring onion/shallot, trimmed, white part cut into halves; green part cut into thin slices
- 100 g flaked almonds
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 2 egg yolks
- 1 egg
- 1 tsp dried marjoram
- 2 tbsp full cream milk
Creamy tofu dressing
- 200 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 150 g silken tofu
- 1 tbsp seeded wholegrain mustard
- 60 g balsamic vinegar
- 2 tbsp miso paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3305 kJ / 786.8 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 70.1 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1044.3 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin tart
2h 15min
Black bean enchiladas
1h 20min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Mushroom croustade
1h 35min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Courgette strudel
1h 20min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Mushroom tart
50min
Flaky filo fingers
1h 30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Filo spinach slice
55 Min