Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 155.4 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Cauliflower gratin
1h
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Fresh tomato tart
40 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Mushroom tart
50min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min