Kumara pie

Kumara pie

4.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
12 portions

Ingrediënten

Rosemary crust
  • plain flour plus extra for dusting
    180 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)
    120 g
  • water
    90 g
Kumara filling
  • walnuts
    40 g
  • water
    500 g
  • kumara peeled and cut into pieces (2 cm)
    800 g
  • eschalots cut into halves
    2
  • garlic cloves peeled
    2
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • milk
    120 g
  • eggs
    2
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • sea salt flakes (optional)
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 155.4 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1102.7 kJ / 262.6 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraten 21.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...