Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 155.4 mg
Alternatieve recepten
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Fresh tomato tart
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1h 10min
Courgette strudel
1h 20min
Autumn vegetable gratin
50min