Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 155.4 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian quiche
1h 55min
Apple sponge pudding
1小时 20 分钟
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Curried green beans
40 Min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min