Kumara pie
TM31 TM5 TM6

Kumara pie

4.6 (32 beoordelingen)

Ingrediënten

Rosemary crust

  • 180 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
  • 90 g water

Kumara filling

  • 40 g walnuts
  • 500 g water
  • 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 eschalots, cut into halves
  • 2 garlic cloves, peeled
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 120 g milk
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 pinches sea salt flakes (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1102.7 kJ / 262.6 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
21.2 g
Vetten
17.2 g
Verzadigd vet
9.6 g
Vezels
2.9 g
Natrium
155.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten