Apparaten en accessoires
Fig and walnut bread
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 20min
12 portions
Ingrediënten
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
925 kJ /
220.2 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rustic bread
2 Std.
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Almond quinoa pastry
50 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min