Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g coconut oil, plus extra for greasing
- 300 g blanched almonds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 450 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 4 eggs
- 2 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp coconut flour
- 1 tbsp pine nuts
- 1 tbsp pepitas, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1392.7 kJ / 331.6 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 321.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Seeded tahini crackers
1hod. 10min
Almond thins
25 min
Chia coconut bread
2h 40 min
Buckwheat bread
2h 5min
Carrot cake bliss balls
40 min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Coconut and beetroot balls
40 min