Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 339.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Spiced red wine pears
45min
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Feijoa bakewell tart
1h 35min
Baked honey cheesecake
4h 20 min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min