Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 339.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Custard
10 min
Mushroom risotto
30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Cauliflower gratin
1h
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Apple sponge pudding
1h 20 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Traditional Apple pie
1h 30min