Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 339.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple sponge pudding
1h 20min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Pear and peach crumble
50 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Plum and raspberry cobbler
1 Std. 25 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min