Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 1 cauliflower (approx. 1000 g), cut into florets
- 50 g plain flour
- 40 g unsalted butter
- 500 g milk
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273.5 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 480.5 mg
Alternatieve recepten
Tuna mornay
45 min
Mushroom sauce
20 min
Zucchini slice
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Rice pudding
50min
Custard
10 min
Mushroom risotto
30 min
Mashed potatoes
40 Min
Quiche Lorraine
45 min
Pea and ham soup
2h 20min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h