Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)
Pastry
- 75 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 200 g bacon cubes
- 20 g olive oil (optional - see Tips)
- 4 eggs
- 50 g milk
- 100 g crème fraîche or pouring (whipping) cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1199.9 kJ / 285.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 646 mg
Alternatieve recepten
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Lamingtons
1ч. 10 мин.
Lemon meringue pie
3hod.
Custard
10 分钟
Aussie meat pies
2h
Béchamel sauce
20 мин.
Potato cakes
45 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Buttercream icing
10 分钟
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4hod. 30min
Buttermilk scones
35 мин.