Apparaten en accessoires
Quiche Lorraine
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 portions
Ingrediënten
-
Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)50 g
Pastry
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing75 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
olive oil (optional - see Tips)20 g
-
eggs4
-
milk50 g
-
crème fraîche or pouring (whipping) cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
646 mg
Eiwitten
11.4 g
Calorieën
1199.9 kJ /
285.7 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ham and zucchini quiche
1 h 45 min
Layered Jaffa® slice
2 h 30 min
Banana bread
1 h 50 min
Lemon meringue pie
3 h
Custard
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Béchamel sauce
20 min
Lasagne bolognese
2 h 30 min
Chicken broth with bread dumplings
1 h 5 min
Chicken, leek and corn pie
1 h 15 min
Lemon delicious
1 h 5 min
Aussie meat pies
2 h