Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)
Pastry
- 75 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 200 g bacon cubes
- 20 g olive oil (optional - see Tips)
- 4 eggs
- 50 g milk
- 100 g crème fraîche or pouring (whipping) cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1199.9 kJ / 285.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 646 mg
Alternatieve recepten
Aussie meat pies
2h
Bee sting cake
6u. 50min
Banoffee tartlets
1h 45min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Lemon meringue pie
3 Std.
Custard
10 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Béchamel sauce
20 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Buttercream icing
10 Min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min