Apparaten en accessoires
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
139.6 mg
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Vetten
28.7 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6u. 30min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Traditional crème brûlée
25u.
Camembert with cranberries and almonds
30min
Chicken galantine with dill yoghurt
3u. 25min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5u. 30min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Peking-style duck pancakes
8u. 50min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Champagne crème brûlée
2u. 25min
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Geen beoordelingen