Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 139.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fig and walnut ice cream
8hod. 40min
Quince paste
4h 10min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24hod. 25min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Plum paste
1h
Rhubarb and ginger crème brûlée
7hod. 30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Seafood bisque
1h 10min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24hod. 25min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min