Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 139.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Fig and walnut bread
3h 20 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Beetroot risotto
35min
Banana Nice cream
5 min
Quick beetroot relish
40min