Apparaten en accessoires
Figs with spiced custard and nougat cream
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
139.6 mg
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Vetten
28.7 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Classic christmas fruit mince
1u. 10min
Honey ice cream
17u. 45min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
ABC butter
30min
Lemon delicious
1u. 5min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3u. 30min
Cardamom and lime syrup cake
1u. 35min
Christmas Cake (Diabetes)
2u. 45min
Panforte ice cream bombe
48u. 25min
Almond pastry
25min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2u. 40min