Apparaten en accessoires
Figs with spiced custard and nougat cream
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
139.6 mg
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Vetten
28.7 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta primavera
1h
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15 min.
Wonton soup (vegetarian)
45 min.
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55 min.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min.
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min.
Potato bake
1h 35 min.
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10 min.
Melanzane parmigiana
2h 5 min.
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min.