Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 250 g blanched almonds
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.6 kJ / 231.3 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 30.1 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron arancini
25h
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 Std.
Yoghurt cake
1hod. 40min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Simple chocolate hazelnut cake
1 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min