Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp pickled capers
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 3686.8 kJ / 881.2 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 97.6 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 650 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Rosemary Marinade for Beef
5 min
Sunny gazpacho
25 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Scallops with pea purée
25 min
Smoked salmon mousse
5 min