Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp pickled capers
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 3686.8 kJ / 881.2 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 97.6 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 650 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Beurre blanc
15min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20 Min
Oysters with lime granita
5min
Mushroom sauce
20 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Oysters Mignonette
5min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min