Apparaten en accessoires
Lemon caper butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
150 g
Ingrediënten
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 150 g
Natrium
650 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Vetten
97.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
61.7 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa verde
5min
Béarnaise sauce
20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Hearty seafood chowder
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2u. 45min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Sangria
10min
Risotto with zucchini and prawns
1u. 15min
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min