Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Voeding
- per 910 g
- Calorieën
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 2179.3 mg
Alternatieve recepten
Apple and ginger paste
6h 15min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Chilli crunch (TM6)
30min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Plum paste
1h
Basic nut butter
30min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min