Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Voeding
- per 910 g
- Calorieën
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 2179.3 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1h 30min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Confit garlic
15min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Plum paste
1u.
'Skinny' pineapple cordial
1u. 40min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Celery salt
20 min
Cooked mayonnaise
5 min
Tomato passata
1u. 40min