Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Voeding
- per 910 g
- Calorieën
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 2179.3 mg
Alternatieve recepten
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Herbed lavosh
55min
Plum paste
1h
Lemon Caper Aioli
10min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Tomato passata
1h 40min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h