Pickled vegetables
TM6 TM5 TM31

Pickled vegetables

4.9 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1700 g water, room temperature
  • 10 - 15 ice cubes
  • 2 L ice cold water
  • 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
  • dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)

Pickling liquid

  • 500 g water, room temperature
  • 250 g white wine vinegar
  • 2 tbsp raw sugar
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 4 allspice berries

Voeding
per 910 g
Calorieën
1845.9 kJ / 441.2 kcal
Eiwitten
14.6 g
Koolhydraten
80.1 g
Vetten
3.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Vezels
18.8 g
Natrium
2179.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten