Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Voeding
- per 910 g
- Calorieën
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 2179.3 mg
Alternatieve recepten
Lebanese-style hommus
13u. 15min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35 min
Lime and ginger dressing
30min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Everyday gourmet butter
35min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Nessuna valutazione
Black garlic and onion jam
55 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min