Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed
- 20 g spring onions/shallots, trimmed
- 15 g garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 100 g grapeseed oil
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- ½ star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 5529.4 kJ / 1321.6 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 121 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 1212.1 mg
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45min
Ras el hanout
10 dk
Lemon curd (TM6)
15 min
Confit garlic
15 min
Caramelised red onion chutney
24h
Chocolate and strawberry domes
51h
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Pickled vegetables
745h
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 dk