Apparaten en accessoires
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
280 g
Ingrediënten
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 280 g
Natrium
1212.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Vetten
121 g
Vezels
34.5 g
Verzadigd vet
13.6 g
Koolhydraten
80.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
TM7 Demo (NZ)
1u. 30min
TM7 Demo (AU)
1u. 30min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Indonesian green spice paste
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49u. 5min
The best ricotta gnocchi
3u. 45min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Citrus dust
4u. 10min
Ras el hanout
10min
Italian butter
10min