Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed
- 20 g spring onions/shallots, trimmed
- 15 g garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 100 g grapeseed oil
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- ½ star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 5529.4 kJ / 1321.6 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 121 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 1212.1 mg
Alternatieve recepten
Roti (for two)
25min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Plum paste
1 godz.
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Rava payasam (TM6)
50min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Lemon curd (TM6)
15min