Apparaten en accessoires
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
280 g
Ingrediënten
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 280 g
Natrium
1212.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Vetten
121 g
Vezels
34.5 g
Verzadigd vet
13.6 g
Koolhydraten
80.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brandy custard (TM6)
15min
Hollandaise
15min
Indonesian green spice paste
40min
Garlic oil
25min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Chilli crunch (TM6)
30min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4u. 20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Sambal oelek
20min