Apparaten en accessoires
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
300 g
Ingrediënten
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
1155.8 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1u.
Summer Bolognese Bowl
Geen beoordelingen
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Chunky guacamole
10min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1u.
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Banana bread
1u. 40min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Easy banana muffins
30min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min