Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 red onions (approx. 240 g), thinly sliced
- boiling water
- 150 g apple cider vinegar
- 50 g caster sugar
- 2 tsp sea salt
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 226.6 kJ / 54.2 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 630.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Lemon and thyme mocktail
1h
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Lime and ginger dressing
30min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Crunchy broccoli salad with speck
10min