Apparaten en accessoires
Pickled Red Onions
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 portions
Ingrediënten
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1642.1 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Vetten
23.6 g
Vezels
9.7 g
Verzadigd vet
8.5 g
Koolhydraten
82.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant-based Around the World
15 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Caesar Dressing
10min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Guacamole
5min
Tzatziki
20min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Patatas Bravas with Aioli
1u. 15min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6u. 10min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Rich Tomato Sauce
30min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3u. 10min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min