Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onions, quartered
- 15 g butter
- 550 g chicken stock
- 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
- 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
- 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
-
1
pinch salted herbs, to garnish
of 1 pinch salt, to garnish - 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Creamy Pea Soup
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 Std.
Smooth fennel and carrot soup
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min