Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onions, quartered
- 15 g butter
- 550 g chicken stock
- 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
- 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
- 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
-
1
pinch salted herbs, to garnish
of 1 pinch salt, to garnish - 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 323.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 282.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Corn Chowder
45 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Rye Bread
6h 5min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 Std. 45 Min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1hod. 40min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Chai Vanilla Mocktail
45 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min