Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, thin peelings of skin and 50-60 g juice
- 120 g golden brown sugar
-
300
g fresh cranberries
of frozen cranberries - 160 - 170 g water, to make up 220 g total liquid
- 50 g port wine
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 190.9 kJ / 45.6 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 3.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Sauce
1 godz.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Lamb with Rosemary Potatoes
1 godz.
Berry Foam
10 min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Smoked Salmon Pâté
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Hot Artichoke Dip
30 min