Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Soup
-
4
garlic cloves
of 4 garlic cloves, confit (see Tip) -
70
g shallots, in pieces
of 70 g onions, in pieces - 15 g extra virgin olive oil
- 510 g ripe tomatoes, quartered (see Tip)
- 15 g tomato paste
- 225 - 340 g vegetable stock, (optional)
- ½ - 1 tsp ground smoked paprika, to taste
- 1 - 2 tsp sugar, to taste
- 1 tsp salt, to taste
-
½
tsp ground black pepper, to taste
of ¼ tsp ground white pepper, to taste - 6 fresh basil leaves, plus extra to garnish
Grilled Cheese Sandwiches
- 225 g strong cheddar cheese, cut into pieces
- 8 slices sourdough bread
- 2 - 4 tbsp unsalted butter, to fry
- dried red chilli flakes, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4782.9 kJ / 1143.2 kcal
- Eiwitten
- 45.7 g
- Koolhydraten
- 156 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 2646.1 mg
Alternatieve recepten
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Tex-Mex Red Rice
1h
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Hash Browns
20 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min