Apparaten en accessoires
Butternut Squash and Ginger Soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
761.6 kJ /
182 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
21.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Leek and Potato Soup
40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Three Egg French Omelet
30min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Geen beoordelingen
Spicy tuna dip
5min
Grated Potato Pancakes
Geen beoordelingen
Hearty Seafood Chowder
1u.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10u. 55min
Chickpea soup (Revithia)
Geen beoordelingen
Roasted Chicken with Vegetables
1u. 45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1u. 55min