Apparaten en accessoires
Butternut Squash and Ginger Soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
761.6 kJ /
182 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
21.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40min
Lamb with Rosemary Potatoes
Geen beoordelingen
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Lemon Peel Pound Cake
1u. 50min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Geen beoordelingen
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4u. 20min
Basic Soup Purée
45min
Brioche Buns
2u.
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Tomato Soup
40min