Spicy Beef with Red Peppers

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Spanish onion cut into pieces
    45 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    30 g
  • red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm
    300 g
  • chopped tomatoes, canned
    100 g
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • cayenne pepper, dried, flake
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    450 - 500 g
  • black pepper, ground to season, to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 688.3 mg
Eiwitten 25.4 g
Calorieën 985.1 kJ / 235.5 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 8.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...