Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g vegetable oil
- 100 g onions, cut in halves, sliced (5 mm)
- 500 g chicken breast, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp paprika, hot
- ½ tsp paprika, sweet
- 1 tsp basil, dried
- 1 tsp oregano, dried
- 1 tsp salt, plus extra for cooking rice
- ¼ tsp ground pepper
-
1
tsp chicken stock paste
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
20
g Turkish red pepper paste, mild (Biber salçası)
of 20 g tomato purée - 250 g rice
- 20 g cornflour (starch)
- 1 - 2 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Penne pasta with tuna
35min
Lentil curry stew with chicken
8 Std. 35 Min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken Étouffée
45min