Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g olive oil
- 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 750 - 850 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Smooth cauliflower soup
50min
Smoothie
5 min
Chickpea soup with spinach
40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Fruit ice cream
5 min
Chopped vegetable salad
10 min
Vegetable soup
35min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Stewed vegetables
45min
Basic bread dough
5 min
Versatile chunky soup
50min