Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 1 red chilli, mild, deseeded, cut in pieces (optioneel)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 300 g broccoli, florets and stalks, cut in pieces (see tip)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 100 g bread, diced (approx. 1-2 cm)
- 1 - 2 tsp olive oil
-
60 - 80
g Gorgonzola dolce (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)
of Cheddar cheese, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 990 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Creamy Pea Soup
40min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Creamy tomato soup
30min