Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g fresh spinach leaves
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving
- 4 large eggs
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)
- 1000 g water
-
2
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each) (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1005.7 kJ / 240.4 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1113.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Sandwich Bread
3h
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Spanish Tortilla
1h