Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g fresh spinach leaves
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving
- 4 large eggs
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)
- 1000 g water
-
2
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each) (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1005.7 kJ / 240.4 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1113.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Pasta alla Nerano
40min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Porcini Mushroom Risotto
35 min