Vegetable Consommé with Gnocchi

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • leeks cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • pumpkin cut in pieces (3 cm)
    150 g
    butternut squash, cut in pieces (3 cm)
  • olive oil
    30 g
  • boiling water
    800 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)
    240 g
  • soy sauce
    20 g
  • gnocchi
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves chopped
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 936.9 mg
Eiwitten 13.8 g
Calorieën 1495 kJ / 357.3 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 51.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...