Apparaten en accessoires
Spanish Tortilla
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
288.1 mg
Eiwitten
9.6 g
Calorieën
1197 kJ /
286 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crispy Smashed Potato Salad
1u. 30min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1u. 55min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1u.
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Peanut Milk and Patties
8u. 55min
Potato Pancakes
45min
Patatas Bravas with Aioli
1u. 15min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1u. 25min
Rosemary and Sea Salt Bread
1u. 55min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1u.