Apparaten en accessoires
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
Vegan 'Parmesan'
-
blanched almonds100 g
-
cashew nuts100 g
-
nutritional yeast flakes (vegetarian)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Spaghetti
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
dried wholewheat spaghetti350 g
-
fresh basil20 g
-
garlic cloves2
-
ripe avocados cut in pieces320 g
-
limes juice only (30 g)2
-
olive oil30 g
-
yellow cherry tomatoes quartered150 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
2184 kJ /
522 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Demo Recipe Cards
52 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 Std. 30 Min
Shakshuka in the Varoma
30 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Vegan Burgers
45 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Millet
1 Std. 40 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min