Leftover Vegetable Houmous

Leftover Vegetable Houmous

4.7 21 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
6 portions

Ingrediënten

  • cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)
    250 - 300 g
  • tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin), reserving liquid
    240 g
  • tahini to taste (see tip)
    50 - 75 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • garlic clove to taste
    ½ - 1
  • ground cumin to taste
    ½ - 1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh parsley finely chopped, for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 282 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 944 kJ / 226 kcal
Vetten 14 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...