Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 20 g honey
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 245 g tinned chickpeas, drained, rinsed (drained weight)
- 100 g tahini
- 20 g lemon juice
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 706.6 kJ / 168.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh Chickpea Pasta
Nessuna valutazione
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Turmeric Latte
10 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Fennel Apple Salad
20 Min