Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 20 g honey
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 245 g tinned chickpeas, drained, rinsed (drained weight)
- 100 g tahini
- 20 g lemon juice
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 706.6 kJ / 168.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12hod. 45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Raw Asian Salad
10 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.