Compatibele versies
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ garlic clove
- 10 g fresh parsley leaves (large handful)
White Bean Purée
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp and extra for drizzling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for brushing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Artichoke & Butter Bean Dip
10 dk
Asparagus Risotto
45 Min
Baba Ganoush
1hod.
Tzatziki
20 Min
Shakshuka
50 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1hod.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min