Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh basil leaves
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and oil reserved (drained weight)
- 150 g cream cheese
-
100 - 150
g tinned cannellini beans, rinsed, drained
of tinned butter beans, rinsed, drained - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 298.5 kJ / 71.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 69.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Guacamole
5 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Beetroot Houmous
15 Min
White Bean and Feta Dip
5 min
Hot Artichoke Dip
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min