Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh basil leaves
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and oil reserved (drained weight)
- 150 g cream cheese
-
100 - 150
g tinned cannellini beans, rinsed, drained
of tinned butter beans, rinsed, drained - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 298.5 kJ / 71.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 69.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1sa 10 dk
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 Std.
Tzatziki
20min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
White Bean and Feta Dip
5min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 dk
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min