Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh basil leaves
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and oil reserved (drained weight)
- 150 g cream cheese
-
100 - 150
g tinned cannellini beans, rinsed, drained
of tinned butter beans, rinsed, drained - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 298.5 kJ / 71.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 69.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Olive Spread
5min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min
Asparagus Risotto
45min
Edamame and Spinach Dip
5min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3sa 10 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min