Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g light brown sugar
- 60 g Greek yoghurt
- 1 lemon, zest only and 30 g juice
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g ground almonds
- 200 g polenta
- 3 medium eggs
- 100 g fresh strawberries, hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
- 100 g nectarines, stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
- 150 g crème fraîche, for serving
- Voeding
- per 8 portion
- Calorieën
- 2605 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 38.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Honey and Blood Orange Cake
2h
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Torta Caprese
55min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 godz. 35 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min