Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake

Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake

3.8 15 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
8 portions

Ingrediënten

  • butter diced, plus extra for greasing
    125 g
  • light brown sugar
    250 g
  • Greek yoghurt
    60 g
  • lemon zest only and 30 g juice
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • ground almonds
    200 g
  • polenta
    200 g
  • medium eggs
    3
  • fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
    100 g
  • nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
    100 g
  • crème fraîche for serving
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 portion

Eiwitten 11.8 g
Calorieën 2605 kJ / 623 kcal
Vetten 38.8 g
Koolhydraten 56.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...