Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- unsalted butter, for greasing
- 120 g brown sugar
- 10 g lemon zest (from approx. ½ lemon), cut in pieces
- 240 g almond milk
- 1 tsp vanilla extract
- 50 g plain flour
- 5 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 2 Tbsp poppy seeds
- 1 lemon, peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)
- 1 orange, peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)
- 2 Tbsp flaked almonds
- icing sugar, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 750 kJ / 179.3 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 66.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Houmous
13 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Buckwheat Crêpes
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Sumac and Tahini Houmous
10min