Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 80 g pecan nut halves, plus extra for decorating
- 190 g soft dark brown sugar
- 100 g dairy-free spread
- 150 g tinned coconut milk
- ½ tsp fine sea salt
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 red apple (approx 100 g), cored, quartered
- 250 g self-raising flour
- 120 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 2 Tbsp ground linseeds, mixed with 5 Tbsp water
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
Cashew Cream Frosting
- 240 g cashew nuts
- 10 g sugar
- 50 g coconut oil
- 100 g tinned coconut milk
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2680 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Vegan Parmesan
15 min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min