Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 80 g pecan nut halves, plus extra for decorating
- 190 g soft dark brown sugar
- 100 g dairy-free spread
- 150 g tinned coconut milk
- ½ tsp fine sea salt
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 red apple (approx 100 g), cored, quartered
- 250 g self-raising flour
- 120 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 2 Tbsp ground linseeds, mixed with 5 Tbsp water
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
Cashew Cream Frosting
- 240 g cashew nuts
- 10 g sugar
- 50 g coconut oil
- 100 g tinned coconut milk
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2680 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Gluten-free Pizza
30min
Star Burgers
20h 5 min
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
20 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 Std. 30 Min
Quinoa Tostadas
30min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 godz. 50 min
Vegan Brownies
2h 40min