Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 80 g pecan nut halves, plus extra for decorating
- 190 g soft dark brown sugar
- 100 g dairy-free spread
- 150 g tinned coconut milk
- ½ tsp fine sea salt
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 red apple (approx 100 g), cored, quartered
- 250 g self-raising flour
- 120 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 2 Tbsp ground linseeds, mixed with 5 Tbsp water
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
Cashew Cream Frosting
- 240 g cashew nuts
- 10 g sugar
- 50 g coconut oil
- 100 g tinned coconut milk
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2680 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Amaretti
35 min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Vegan Brownies
2h 40min
Sweet Potato Crust Pizza
1 Std. 15 Min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Vegan Coconut Cake
50 min
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Raspberry and Pistachio Muffins
55 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Veggie Wellington
2 Std.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min