Apparaten en accessoires
Vegan Parmesan
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
150 g
Ingrediënten
-
blanched almonds100 g
-
breadcrumbs (vegan)15 g
-
brewer's yeast25 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 150 g
Natrium
1540.8 mg
Eiwitten
23.6 g
Calorieën
2764.5 kJ /
660.7 kcal
Vetten
53.3 g
Vezels
10.6 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
30.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
VEGAN BASICS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1u. 5min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Geen beoordelingen
Vegan Mozzarella
8u. 50min
Vegan Butter
2u.
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1u. 50min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Vegan Cheese Alternative
6u. 40min
Vegan Mayonnaise
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6u. 10min