Apparaten en accessoires
Vegan Parmesan
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
150 g
Ingrediënten
-
blanched almonds100 g
-
breadcrumbs (vegan)15 g
-
brewer's yeast25 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 150 g
Natrium
1540.8 mg
Eiwitten
23.6 g
Calorieën
2764.5 kJ /
660.7 kcal
Vetten
53.3 g
Vezels
10.6 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
30.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
VEGAN BASICS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan mayonnaise
15min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Vegan Cheese Alternative
6u. 40min
Vegan Supreme Pizza
9u. 40min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min
Vegan hollandaise
10min
Vegan Coconut Cake
50min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1u. 10min
Vegan Brownies
2u. 40min