Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea Flatbread
- 280 g dried chickpeas
- 200 g water
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp salt
- 1 tsp baking powder
- 1 Tbsp sesame seeds
Curried Vegetable Dip
- 30 g olive oil
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp garlic powder
- 100 g aubergines, cut in cubes (1 cm)
- 100 g courgettes, cut in cubes (1 cm)
- 80 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp salt
- 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Chickpea Gratin
1h
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Balsamic Spelt Salad
20min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Puy Lentil Dip
45min