Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea Flatbread
- 280 g dried chickpeas
- 200 g water
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp salt
- 1 tsp baking powder
- 1 Tbsp sesame seeds
Curried Vegetable Dip
- 30 g olive oil
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp garlic powder
- 100 g aubergines, cut in cubes (1 cm)
- 100 g courgettes, cut in cubes (1 cm)
- 80 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp salt
- 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Pepper and Apple Dip
35min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Breakfast Bars
1h 10min
Sweet Potato Crust Pizza
1 Std. 15 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4hod. 20min
Carrot and Peanut Bake
55min
Orange and Coconut Squares
35min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min