Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés

Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés

4.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • milk
    200 g
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    15 g
  • plain flour
    15 g
  • large eggs separated
    3
  • smoked mackerel boneless, skinned, flaked
    200 g
  • crème fraîche
    2 Tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh tarragon leaves roughly chopped
    2 Tbsp
  • water hot, for steaming

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 470 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 1505 kJ / 363 kcal
Vetten 29 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...