Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g milk
- 15 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 15 g plain flour
- 3 large eggs, separated
- 200 g smoked mackerel, boneless, skinned, flaked
- 2 Tbsp crème fraîche
- 2 Tbsp fresh tarragon leaves, roughly chopped
- ¼ tsp ground black pepper
- water, hot, for steaming
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1505 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Natrium
- 470 mg
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Pea and Mint Risotto
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Watercress Soup
25 Min
Puttanesca Penne
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min