Compatibele versies
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g celeriac, peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)
- 125 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 160 g puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)
- 80 g unsalted butter, diced, plus 2 Tbsp
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh parsley leaves
- 20 g white wine vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2848.8 kJ / 680.9 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1193.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa Verde
10 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Onion Tart (TM6)
1 Std.
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Geen beoordelingen
Aïoli
5min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Miso Marinade
10 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min