Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 800 g water
- 500 g fresh green peas
- 2 garlic cloves
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 50 g bread, torn in pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g sherry vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 Tbsp Greek yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2826 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20min
Coconut Creamed Kale
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.