Compatibele versies
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Peanut Bake
55min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.