Compatibele versies
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min